Drygt tre år sedan sist - äntligen dags för Code in the Dark igen!

Code in the Dark är en rolig tävling där deltagarna får se en bild av en webbsida och ska sedan på 15 minuter skriva HTML och CSS för att skapa detta utseende.  Det finns dock en liten hake: deltagarna får inte se sidan växa fram, utan får endast se sin egen kod. Efter 15 minuter släpper alla tangentbordet samtidigt och det är dags att se resultatet och låta publiken rösta. Publikens favorit utses till vinnare (och publiken får inte veta vem som står bakom respektive alternativ förrän efter röstningen).

         

      

Delta i tävlingen eller titta på

Vi träffas på vårt nya kontor i Inre hamn. Du får se våra lokaler och får en inblick i hur det är att jobba på Motillo. Förutom kodning blir det även servering av mat och dryck, och kanske en eller annan match i pingis eller tv-spel. Vinnaren av Code in the Dark får ett riktigt fint pris!

Är du nyfiken och vill vara med utan att tävla? Ingen fara, registrera dig som Publik på tredje steget i anmälan. Om du ångrar dig och vill koda väl på plats så löser vi självklart det!

Praktiska saker

Varje deltagare tar med sig sin egen laptop. Den kopplas in till en extern skärm som ställs in med skärmdubblering, så att publiken ser samma sak som deltagaren. Under 15 minuter använder deltagaren HTML-editorn som Code in the Dark tillhandahåller och när tiden är slut sparas en HTML-fil ner. Denna fil öppnas sedan i en webbläsare för att se slutresultatet.

⏰  När? Onsdag 15 februari från kl. 17.00

📍Var? Motillos kontor, Stapelgatan 2 i Karlstad.

🤔 Vad? Kodtävling, själva tävlingsmomentet pågår i ca 15 minuter och börjar kl 18.00.

🍕 Mat och dryck: Vi bjuder på pizza och olika former av dryck till alla som hälsar på (såväl publik som deltagare).

Hoppas vi ses! 

        

Fler intressanta artiklar

Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Är du e-handlare som annonserar på sociala medier och är osäker på vad du egentligen får för resultat? Ta då chansen att få dina kampanjer synade i sömmarna av vår specialist inom Paid social.
Läs mer
Webinar: Det spelar ingen roll vilken plattform du väljer
Webinar: Det spelar ingen roll vilken plattform du väljer
Motillos VD Jakob har jobbat med e-handel i 20 år och har träffat många B2B-företag under den tiden. I detta webinar summerar han sina tankar kring vad som skapar framgång inom B2B.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Asplund på praktik 👋Nyhet
Vi välkomnar Elin Asplund på praktik 👋
Elin utbildar sig till webbutvecklare inom .net och ser fram emot att utvecklas på Motillo närmaste halvåret.
Läs mer