Cristoffer Gustafsson går från exjobb till anställning

Under våren har Cristoffer varit på kontoret ett par dagar i veckan och jobbat tätt med sin handledare Adam Clettborn. Vad som skulle bli en tillfällig sejour under hans sista termin på Webbutvecklarprogrammet blev istället en karriärmöjlighet.

Men du Cristoffer, du har ju blivit anställd. Hur känns det?
– Ja men visst har jag det! Det känns riktigt kul och jag är pepp på att börja jobba på riktigt! 

Vad har du gjort under exjobbet?
– Jag har byggt ett adminverktyg i Litiums backoffice för att enklare kunna konfigurera och monitorera underhållningsjobb. Det har varit jättekul och lärorikt!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
– Till en början kommer jag jobba deltid och kombinera det med studierna tills jag är klar med dem i juni. Efter sommaren börjar jag jobba heltid och kommer ingå i vidareutvecklingsteamet. Jag kommer jobba med full stack och det ska bli kul att få använda allt i praktiken som man lärt sig i teorin. 

Du har ju redan fått en försmak på hur det är att jobba på Motillo, vad tycker du än så länge?
– Alla har fått mig att känna mig väldigt välkommen. Jag gillar att det händer så mycket på Motillo, det är en härlig arbetsplats på det sättet. Det är många spännande projekt och mycket som händer rent arbetsmässigt, men sen är det även en hel del aktiviteter och stort engagemang bland personalen som får saker att hända. 

Du kommer ju från Linköping och när du började med exjobbet visste du inte riktigt vart du skulle ta vägen efter examen. Hur känns det nu då, när det är bestämt att du blir Karlstadbo en längre tid framöver?
– Jo men det känns bra! Min sambo fick också nytt jobb här i stan ganska nyligen och vi trivs här. Sambon är Förlunda-fan och jag hejar ju såklart på Linköping HC så jag kommer inte gå över till Färjestad. Bakgrundsbilden på datorn är här för att stanna! 

Kul att ha dig här på riktigt, Cristoffer!

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Vinga väljer Motillo som ny e-handelspartner
Vinga väljer Motillo som ny e-handelspartner
Vingas vision handlar om att skapa minnen för livet, något de förverkligar genom att underlätta för alla som vill ge gåvor till andra. Sedan några månader tillbaka är vi deras nya e-handelspartner.
Läs mer
Optimera din e-handel med heatmaps
Optimera din e-handel med heatmaps
Att driva en e-handel kräver kontinuerlig analys och optimering för att möta kundernas förväntningar och maximera konverteringar. Ett kraftfullt verktyg som blivit alltmer populärt för denna typ av analys är heatmaps.
Läs mer
Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Är du e-handlare som annonserar på sociala medier och är osäker på vad du egentligen får för resultat? Ta då chansen att få dina kampanjer synade i sömmarna av vår specialist inom Paid social.
Läs mer