Hulténs väljer Motillo som ny e-handelspartner

Hulténs, som har mer än 40 år i branschen, erbjuder trädgårdsmöbler, grillar och inredning för ett njutningsfullt liv. De väljer nu Motillo som ny partner för sin Litium-lösning.

Mer än 40 år i branschen

Hulténs har en lång historia av entreprenörskap. Företaget startades i början av 1980, då med försäljning av trädgårdsmöbler från ett tält på Konsums parkering i Staffanstorp. Det fanns en efterfrågan av produkterna och produkterna sålde bra. Efterhand öppnades större och större utställningar och till slut landade Hulténs där butiken, lager och kontor idag huserar. Idag erbjuds ett komplett sortiment av möbler och inredning för hela hemmet med försäljning till hela Norden via e-handel till både privatpersoner och företag.

E-handel sedan 2015

Hulténs har drivit e-handel sedan 2015 och lanserade för en tid sedan sin nya Litium-baserade sajt. De väljer nu oss på Motillo som ny partner för all utveckling kopplat till sajten, ett förtroende som vi såklart är mycket stolta över.

För oss var det självklart att välja Motillo

Otroligt professionella och härliga personer bakom Motillo som har gett oss ett varmt välkomnande från dag ett. För oss var det självklart att välja Motillo efter att vi kom i dialog med varandra. Vi ser stora möjligheter för vad vi tillsammans kommer kunna genomföra för att ta Hulténs till nästa nivå och för att skapa ännu bättre förutsättningar för våra kunder!

Image of person
Alexandra Persson E-Commerce & Customer Service Manager, Hulténs
Quote symbol

Samarbetet med Motillo gav resultat från dag ett

Motillos goda renommé inom e-handel gjorde dem till det självklara valet som långsiktig partner för att digitalisera våra visioner på Hulténs. Dessutom ett grymt gäng att jobba med, väldigt lyhörda och kompetenta - vilket gav resultat från dag ett.

Image of person
Jonathan Tufvesson VD Hulténs
Quote symbol

Spännande planer för framtiden

Vi jobbar nu med flertalet olika förbättringsområden, bland annat att göra produktsidorna mer användarvänliga, att förbättra möjligheten till analys och statistik på sajten, samt att skapa bättre flöden till externa system.

Utöver Hultens.se så ingår även vidareutvecklingen av Pyret & Snäckan i vårt samarbete. Med ett stort sortiment inom barn- och babyprodukter erbjuds det mesta en förälder behöver.  Även detta är en lösning som baseras på Litium. Läs gärna mer om Litium e-handel här!

Besök Hulténs.se och handla möbler redan idag!

Besök Pyret & Snäckan om du hellre vill handla barnprodukter!

För Litium-kunder med höga ambitioner

Med våra 30 befintliga Litium-kunder, enbart certifierade utvecklare, och möjlighet att enkelt koppla in vårt Growth Team så vill vi vara det självklara valet för alla Litium-kunder som har höga ambitioner för framtiden. 

Image of person
Jakob Twedmark VD Motillo
Quote symbol

Fler intressanta artiklar

Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Är du e-handlare som annonserar på sociala medier och är osäker på vad du egentligen får för resultat? Ta då chansen att få dina kampanjer synade i sömmarna av vår specialist inom Paid social.
Läs mer
Webinar: Det spelar ingen roll vilken plattform du väljer
Webinar: Det spelar ingen roll vilken plattform du väljer
Motillos VD Jakob har jobbat med e-handel i 20 år och har träffat många B2B-företag under den tiden. I detta webinar summerar han sina tankar kring vad som skapar framgång inom B2B.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Asplund på praktik 👋Nyhet
Vi välkomnar Elin Asplund på praktik 👋
Elin utbildar sig till webbutvecklare inom .net och ser fram emot att utvecklas på Motillo närmaste halvåret.
Läs mer