Nytt ansikte på Motillo - vi välkomnar Lisa Edlund!

Lisa Edlund har nyligen flyttat tillbaka till Karlstad med familjen efter flera år utomlands. I tisdags gjorde hon sin första dag på Motillo och vi passade på att ta en pratstund med senaste tillskottet.

Hallå Lisa! Vem är du?
– Jag är en 32-årig tjej som ursprungligen kommer från Hammarö. De senaste sex åren har vi bott i Davos, Schweiz, då min sambo Magnus spelat ishockey där, men nu är vi tillbaka på Råtorp! Vi har två döttrar som heter Vera och Alva och är 5 respektive 3 år gamla. Jag är utbildad ekonom men insåg ganska tidigt att jag ville mer åt marknadshållet så sista tiden i Davos utbildade jag mig till kommunikatör på distans. 

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo?
–Jag sökte faktiskt jobb här för ett år sen och var med i processen men just den tjänsten tillsattes inte på grund av andra behov hos Motillo. Då fick jag en väldigt bra känsla för företaget och har inte riktigt kunna släppa det. När vi skulle skulle flytta hem från Schweiz hörde jag av mig till Jonas och på den vägen är det!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
– Jag kommer främst jobba tätt med kunderna inom vidareutveckling men även med en del utbildning. Jag älskar att jobba med människor och får energi av andra så det här ska bli jättekul!

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?
– Att få vara en del av det här härliga teamet och vara med på den spännande resan vi har framför oss! Jag älskar att lära mig nya saker och för det känns Motillo som helt rätt företag att jobba på.

Vad gör du på fritiden då?
– I Schweiz åkte jag mycket skidor, Davos är ju en skidort så vi var verkligen bortskämda med fantastisk skidåkning.  Självklart tycker jag om att vara med familjen, resa och upptäcka nya saker tillsammans. Sen älskar jag att starta projekt hemma, vilket min sambo kanske inte alltid är lika exalterad över. Det kan vara allt från att testa nya maträtter till att fixa med huset. Jag försöker också ta mig tid för träning och löpning, det mår jag bra av efteråt även fast jag kanske inte älskar det just under tiden jag håller på med det.

Varmt välkommen, Lisa!

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Vinga väljer Motillo som ny e-handelspartner
Vinga väljer Motillo som ny e-handelspartner
Vingas vision handlar om att skapa minnen för livet, något de förverkligar genom att underlätta för alla som vill ge gåvor till andra. Sedan några månader tillbaka är vi deras nya e-handelspartner.
Läs mer
Optimera din e-handel med heatmaps
Optimera din e-handel med heatmaps
Att driva en e-handel kräver kontinuerlig analys och optimering för att möta kundernas förväntningar och maximera konverteringar. Ett kraftfullt verktyg som blivit alltmer populärt för denna typ av analys är heatmaps.
Läs mer
Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Är du e-handlare som annonserar på sociala medier och är osäker på vad du egentligen får för resultat? Ta då chansen att få dina kampanjer synade i sömmarna av vår specialist inom Paid social.
Läs mer