Wonderful Times Group accelererar via e-handel med Motillo

Börsnoterade Wonderful Times Group har efter en noggrann utvärdering av marknaden valt Litium som plattform och Motillo som partner för sin e-handelssatsning.


Om Wonderful Times Group

Wonderful Times Group (WTG) är ett börsnoterat bolag med försäljning via ett landstäckande nät av återförsäljare inom segmenten barn/baby, underhållning och lek. Utöver egen utveckling och tillverkning av innovativa produkter, säljer deras bolag en rad intressanta agenturprodukter till den nordiska marknaden.

Att driva grossistförsäljning via e-handel

WTG säljer sina produkter till stor del via olika utvalda återförsäljare i Norden. Genom en ny, modernare e-handelsplattform så skapas nu nya möjligheter att skapa ännu bättre upplevelser för WTG:s återförsäljare. Lösningen har stöd för kundunika priser, sortimentsstyrning per marknad och självklart även en nära integration mot affärssystemet som i detta fall är Pyramid. 

Ytterligare möjligheter med direktförsäljning mot konsument

Utöver en ny B2B-lösning så kommer plattformen även att användas för att lansera separata sajter för deras egna varumärken. Genom att använda samma plattform i grunden kan nya sajter lanseras snabbt och effektivt genom att mycket av den tekniska grunden återanvänds. Litiums smarta multistore-funktionalitet gör att redaktörerna som jobbar med innehåll på sajterna kan jobba i ett och samma system, och även återanvända information som ska användas på flera ställen.

En utmaning vi gärna tas oss an!

Vi är många som har samlats med vänner och familj för att spela sällskapsspel som Med andra ord eller Absolut överens. Att få följa med Wonderful Times Group på deras digitaliseringsresa, med målsättningen att nå ut till ännu fler kunder, är en utmaning vi gärna tar oss an. Ett varmt tack för förtroendet! 

Image of person
Jakob Twedmark VD Motillo
Quote symbol

Fler intressanta artiklar

Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Få en granskning av Paid Social - värde 50 000 kr
Är du e-handlare som annonserar på sociala medier och är osäker på vad du egentligen får för resultat? Ta då chansen att få dina kampanjer synade i sömmarna av vår specialist inom Paid social.
Läs mer
Webinar: Det spelar ingen roll vilken plattform du väljer
Webinar: Det spelar ingen roll vilken plattform du väljer
Motillos VD Jakob har jobbat med e-handel i 20 år och har träffat många B2B-företag under den tiden. I detta webinar summerar han sina tankar kring vad som skapar framgång inom B2B.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Asplund på praktik 👋Nyhet
Vi välkomnar Elin Asplund på praktik 👋
Elin utbildar sig till webbutvecklare inom .net och ser fram emot att utvecklas på Motillo närmaste halvåret.
Läs mer